luni, 18 martie 2013

Mesaje de Paste 2014

Mesajele de paste au avut intotdeauna un caracter puternic emotional si mereu binevenit si de catre cel care trimitea aceste mesaje de paste dar si de cei care sunt destinatari.Cu trecerea timpului omul fiind tot mai inventiv si descoperind noi tehnologii si cai de a convorbi s-a ajuns ca mesaje de paste in anul 2014 sa se trimita prin cea mai simpla metoda dar si cea mai des intalnita la majoritatea persoanelor din mediul urban; si anume trimiterea unui mesaj scurt prin sms sau prin messenger. Mesajele de paste din 2014 la tineri cele mai intalnite sunt cele haioase care s-a dovedit ca pe an ce trece se inventeaza cat mai multe mesaje de paste haioase.Alte metode prin care poti trimite un mesaj de paste pot fi si celebrele carti postale prin care oamenii nu de mult, mileniul trecut isi trimiteau o carte postala cu o poza care semnifica traditia sarbatorilor de paste si pe spate un mesaj de paste calduros. Iepurasul care in epoca moderna a devenit semnificatia principala alaturi de ouale rosii proaspat vopsite si de decorul primaverii proaspat cu iarba verde si soare imbietor este intalnit cel mai des pe carti postale dar si mesaje de paste in anul 2014,toate avand o tenta pozitiva si calda dar unele chiar mai indraznete cu un anumit mic umor care se face pe seama iepurasului zburdalnic cu chip angelic.

Mesaje de Paste 2014:


1. Cu ocazia sfintei sarbatori de Pasti va uram sa aveti in suflet lumina, bucurie, fericire si sa va petreceti clipele alaturi de cei dragi! Paste Fericit!
2. Odata cu sarbatorile de Pasti ce sunt in prag vrem sa va uram caldura sufleteasca, sanatate, noroc si fie ca toate dorintele sa vi se indeplineasca! Hristos a Inviat!
3. Fie ca sfanta sarbatoare a lui Hristos sa va gaseasca in casa alaturi de cei dragi si sa aveti parte de bucurie, fericire, noroc si sanatate!
4. Odata cu sfintele sarbatori de Paste fie ca spiritul sa va intre in case si sa aveti parte de lumina in suflet si in viata! Paste Fericit!
5. Fie ca Lumina Invierii sa va intre atat in suflet cat si in case si sa va aduca fericirea, bucurie, sanatate si toate dorintele sa vi se indeplineasca! Hristos a Inviat!
6. Bucuria Invierii Domnului sa va intre in case si sa va aduca foarte multa caldura in suflet, liniste sufleteasca si tot ce va doriti. Paste Fericit!
7. Fie ca odata cu sfintele sarbatori de Paste sa aveti un suflet mai curat, mai bun si ca sa vi se intample numai lucruri bune! Hristos a Inviat!
8. Fie ca ziua in care Hristos a Inviat sa fie una plina de bucurie, liniste suflteasca si fericire pentru toti! Paste Fericit!
9. Odata cu sfanta sarbatoare a Invierii lui Hristos vrem sa va urat un Paste Fericit, lumina, bucurie si multa fericire! Hristos a Inviat!
10. Pastele este sarbatoarea ce marcheaza Invierea lui Hristos. Fie ca sufletul tau sa fie plin de lumina, fericire si liniste! Paste Fericit!
11. Odata cu sfintele sarbatori de Pasti vrem sa va uram multa sanatate, fericirea si bucurie familiei si apropiatilor! Paste Fericit!
12. Va dorim ca in acest an Hristos sa va intre in case si sa aveti parte de multa liniste sufleteasca, bucurie si lumina in casa! Hristos a Inviat!
13. Lumina Invierii Domunului sa va aduca sanatate, bucurie si numai cele bune. Sa ai numai ganduri bine si succes in viata., Paste Fericit!
14. Cu ocazia Sarbatorilor de Paste sa fii mai fericit si sa faci numai lucruri bune. In aceste 3 zile de Paste sa fim alaturi de Mantuitorul pentru a-i arata dragostea noastra.
15. Va dorim ca Sfanta sarbatoare de Paste sa va aduca in casa lumina Sfanta a lui Hristos si multa fericire! Paste Fericit!
16. Odata cu marea sarbatoare sfinta de astazi vrem sa va uram multe fericire, sanatate si bucurie! Hristos a Inviat!
17. Fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa va aduca in casa lumina sfanta care sa va ajute catre un drum mai bun!

4 comentarii:

  1. frumoasa prezentare! Aceste mesaze sunt de luat in considerare pentru a bine dispune pe cei dragi in preasma sarbatorilor Pascale intr-un mod economic. Cu drag, mamicisicopilasi.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, mesajele si urarile se trimit de acum doar prin SMS. Scrisoarea este deja demodata. Ajunge tarziu, uneori chiar dupa data scontata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte utile mesajele, un Paste fericit si tie!

    RăspundețiȘtergere